• +90 342 360 6060

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ (GAÜN) ŞAHİNBEY ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ PSİKİYATRİ KLİNİĞİNDE TEZ YAZIMINI KOLAYLAŞTIRAN DİJİTAL UYGULAMALAR EĞİTİMİ

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Psikiyatri Kliniği Hekimlerine ‘Tez Yazımını Kolaylaştıran Dijital Uygulamalar Eğitimi’ verilecektir.

GAÜN ev sahipliğinde, psikiyatristler Doç. Dr. Bahadır Demir ve Dr. Ögr. Üyesi Muhammet Sancaktar tarafından verilecek eğitim programı 23 Mayıs 2024'te gerçekleşecektir.

Eğitim, psikiyatri asistan ve uzmanlarına yöneliktir.

TEZ YAZIMINI KOLAYLAŞTIRAN DİJİTAL UYGULAMALAR EĞİTİMİ PROGRAMI

09.30 - 10.30 Örneklem Büyüklüğü Belirleme- Gpower Kullanımı (Eğitmen Doç. Dr. Bahadır Demir)

10.30 - 11.00 Kahve Molası

11.00 - 12.00 Tez Yazımında Kaynak Göstermede Kullanılan Yardımcı Dijital Uygulamalar(Eğitmen Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar)

12.00 - 13.00 Öğle Yemeği

13.00 - 14.30 Uygulama (Eğitmen Doç. Dr. Bahadır Demir & Dr. Ögr. Üyesi Muhammet Sancaktar)

Konuşmacı: Doç. Dr. Bahadır Demir

Konuşmacı: Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar

Yer: Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi

Tarih: 23 Mayıs 2024 - Perşembe

Not: Katılımcıların kişisel bilgisayarları ile katılması uygulama için gereklidir.