Üniversite Hastanesi altın fiyatlarındaki artışa meydan okudu: Hastane yine altın dağıttı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yılın ve ayın personeli seçilenlere başarı belgesi verilerek, altın hediye edildi.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali GÜR’ ün katılımıyla gerçekleştirilen törende GÜR, yılın personeli seçilen 6 kişiye tam altın vererek taltif etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Savaş GÜRSOY, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Zeki ÇELEN, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Taner GÜLŞEN, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Suat ZENGİN, Yrd. Doç. Dr. Ersin BORAZAN, Yrd. Doç Dr. Handan HAYDAROĞLU ŞAHİN, Hastane Müdürleri Mustafa KALKAN, Gülsemin ACIOĞLU, Yemliha YANAR, Hastane Müdür Yardımcıları Yılmaz Murat ÇAYCI, Cuma KERKEZ tarafından da ayın personeli seçilen 66 kişiye birer çeyrek altın verildi.

Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Oditoryumu’nda yapılan ödül töreninde konuşan Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Taner GÜLŞEN her personelin çok kıymetli olduğunu vurgulayarak “Ödül alanların daha başarılı olduğunu söyleyebiliriz ama ödül almayanların başarısız olduğunu söyleyemeyiz. Ödül almayıp, başarılı olan kişilerin hakkını yememek gerekiyor. Ödül alanlar, kendi çalıştıkları birimin temsilcisi olarak bu ödüllere layık görüldüler. Benim gözümde tüm personeller ödüle layık çalışanlardır” dedi.

Başhekim GÜLŞEN tören sonrası verdiği demeçte, “Bugün Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalışan, hizmet veren; temizlik personelimize, hasta bakıcımıza, hemşiremize, ofis personelimize, güvenlik görevlilerimize yani doktor dışında bünyemizde çalışan kişilere yıl içerisinde vermiş olduğumuz ayın personeli sertifikasına ek olarak altınla taltifte bulunduk. Ayın personellerine çeyrek altın, yılın personeline ise büyük altın vererek onların çalışmalarına teşvik etmeyi amaçladık. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz bu programın devamının geleceğini umut ediyoruz. Hastanemiz bu yönüyle hiçbir maddi kaygı taşımamaktadır. Bu nedenle bu teşvik edici ödüllendirme toplantılarının devam etmesini umut ediyoruz. Benim gözümde tüm personeller ödüle layık çalışanlardır. Herkes canla başla çalışmaktadır. Kötü niyetli bir personele sahip değilim. Sadece çalışma sisteminde daha farklı yöntemler kullanmaya ihtiyaç duyan personellere sahibim. Bu personellerimizi daha iyi çalışmaya teşvik etmek maksadıyla ödüllendirme toplantısını yaptık. Gelecek senede yapmayı umut ediyoruz” ifadelerine yer verdi.