TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN KERMES

Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde Tıp Fakültesi öğrencilerinin yararına kermes düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığının önderliğinde Tıp Fakültesi’nde öğrenim gören, ihtiyacı olan öğrencilere burs sağlamak amaçlı kermes düzenlendi. Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Tıp Fakültesi Dekanlık idari personeli ile hastane idari personelinin katkılarıyla düzenlenen kermesten elde edilen tüm gelir Tıp Fakültesi öğrencilerine burs olarak verildi.

Öğretim üyelerince, hastane fuaye alanında düzenlenen kermeste; eşya, giyim, aksesuar, teknolojik aksesuar, takı ve yiyecek-içecek stantları yer aldı. Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Sibel OĞUZKAN BALCI kermese olan katılımın oldukça fazla olduğuna dikkat çekti. Prof. Dr. Sibel OĞUZKAN BALCI, “Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenim gören, ihtiyacı olan öğrencilere burs vermek amacıyla öğretim üyelerimizin katkısı ile bir kermes düzenledik. Bizim zaten mevcut olan bir burs fonumuz var. Bu fona destek sağlamak için kermes düzenlemek istedik. İlk defa düzenlediğimiz bu kermes bundan sonra gelenekselleşecek. Rektör hocamız ve Başhekimimizin de desteğiyle gerçekleşen kermese olan katılım ve ilgiden son derece memnun kaldık”  dedi.