Sağlık Komutanı’ndan Yaralı Askerlere Anlamlı Ziyaret

TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) Sağlık Komutanı Prof. Dr. Tümamiral Hayati BİLGİÇ, Fırat Kalkanı Harekâtında yaralanan askerlere ziyarette bulundu.

Tümamiral Hayati Bilgiç, Fırat Kalkanı Harekâtında yaralanan ve Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan askerleri ziyaret etti.

Sağlık Komutanı Prof. Dr. Tabip Tümamiral Hayati BİLGİÇ’e ziyareti sırasında Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali GÜR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Savaş GÜRSOY, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Zeki Çelen, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Taner GÜLŞEN, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Suat ZENGİN, Yrd. Doç. Dr. Ersin BORAZAN, Yrd. Doç Dr. Handan HAYDAROĞLU ŞAHİN ve hastane yöneticileri de eşlik etti.

Hastanede tedavi gören askerlerin durumları hakkında bilgiler alan Tümamiral BİLGİÇ yaralı askerlerin ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bir yandan sınırındaki tehlikeyi bertaraf etmek için Suriye’de savaştığını, diğer yandan da ülke içindeki çeşitli terör örgütleriyle mücadele ettiğini vurgulayan Tümamiral BİLGİÇ, “Türk Silahlı Kuvvetleri; terör örgütleriyle sonuna kadar, en yüksek Cilo Dağı’nın tepesindeki uçaksavarı sökene kadar mücadele edecektir. Bu durumu kökünden kazıyıp atacaktır.  İşte o zaman terör sebebiyle harcananlar ekonomiye, ülkenin geleceğine ve gelişmişliğine yönlendirilecek ve bu akan ırmak ülkenin büyümesi için harcanacaktır. Böylelikle ülkede çok güzel şeyler olacak. Genelkurmay Başkanım geçtiğimiz günlerde hastanenize yaptığı ziyareti bizlerle paylaştı. Sizleri çok şanslı, onurlu ve gururlu olarak görüyor. Gaziantep ve Gaziantep Üniversitesi’nin her sıkıntısında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanınızda olduğunu bilmenizi rica ediyoruz” dedi.

Yaralı asker yakınlarıyla da sohbet eden Prof. Dr. Tümamiral BİLGİÇ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. ÇELEN ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. GÜLŞEN’e Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şükran plaketini sundu. ÇELEN ve GÜLŞEN BİLGİÇ’in teşekkürüne, “Vatanları için gözlerini kırpmadan canlarını veren askerimize biz ne yapsak azdır” şeklinde karşılık verdi.