PERSONELDEN HABERLER

*Hastanemizin personeli İbrahim Uzar’ ın bebeği dünyaya gelmiştir.  UZAR çiftini tebrik eder, personelimize ve ailesine bebekleriyle beraber sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz.

*Hastanemizin personeli İbrahim Dargın’ın bebeği dünyaya gelmiştir.  DARGIN çiftini tebrik eder, personelimize ve ailesine bebekleriyle beraber sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz.

*Hastanemizin personeli Berat Barış’ın bebeği dünyaya gelmiştir. BARIŞ çiftini tebrik eder, personelimize ve ailesine bebekleriyle beraber sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz.

*Hastanemizin personeli Emine Keklikçi’ nin bebeği dünyaya gelmiştir.  KEKLİKÇİ çiftini tebrik eder, personelimize ve ailesine bebekleriyle beraber sağlık ve mutluluk dolu yıllar dileriz.

GAÜN HASTANESİ AİLESİ