Onkoloji Hastanesi’nde Çocuklara Tiyatro

Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar, Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu tiyatro gösterimiyle moral buldu.

Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara moral vermek amacıyla hastanenin seminer salonunda sahnelenen “Beslenme ve Hijyen” konulu tiyatro oyunu çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Tedavileri devam eden minik onkoloji hastaları için sahnelenen tiyatro oyununu çocukların aileleri de keyifle izledi. Oyuna oturdukları yerden eşlik eden çocuklar oyun sonrası düzenlenen, müzik dinletisiyle dans ederek doyasıya eğlendiler.

Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Handan HAYDAROĞLU ŞAHİN etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin büyük bir özveriyle hazırladığı “Beslenme ve Hijyen” konulu tiyatro etkinliği tedavi sürecindeki çocuklara büyük bir moral oldu. Amacımız hastalıkla mücadele eden çocukları hastane ortamından bir süreliğine de olsa uzaklaştırıp mutlu etmektir. Bu tür etkinlikler uzun soluklu tedavi gören çocuk hastalarımıza moral ve motivasyon desteği sağlamaktadır. Bu sebeple bizlere, bu güzel etkinlikle destek veren Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.