Kara Kuvvetleri Komutanı’ndan yaralı askerlere ziyaret

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki ÇOLAK ile Vali Ali YERLİKAYA Fırat Kalkanı Harekâtında yaralanan ve Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan askerleri ziyaret ettiler.

Hastane girişinde Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali GÜR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Savaş GÜRSOY, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Murat Taner GÜLŞEN, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Suat ZENGİN ve hastane yöneticileri tarafından karşılanan ÇOLAK ve YERLİKAYA’ ya, Emniyet Müdürü Erhan GÜLVEREN, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin TEMEL, Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai AKSAKALLI ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali EKİYOR da eşlik etti.

Hastane de tedavi gören askerlerin durumları hakkında bilgiler alan Orgeneral ÇOLAK ve Vali YERLİKAYA yaralı askerlerin ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Hastaneden oldukça memnun olduğunu dile getiren Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki ÇOLAK, “Buradaki hizmeti gittiğimiz her yerde anlatacağız” ifadesine yer verdi. Orgeneral ÇOLAK ve Vali YERLİKAYA bu ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı.