GENELKURMAY BAŞKANI AKAR’DAN YARALI ASKERLERE ZİYARET

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR Fırat Kalkanı Harekâtında yaralanan ve Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan askerleri ziyaret etti.

Fırat Kalkanı harekâtının sürdüğü Suriye sınırındaki birlikleri denetlemek için beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ahmet Zeki ÇOLAK, 2′nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin TEMEL ile birlikte bölgeye gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, harekâtta yaralanan ve tedavi için Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne getirilen askerlere ziyarette bulundu.

Orgeneral AKAR’a ziyareti sırasında Gaziantep Valisi Ali YERLİKAYA, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali GÜR, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Taner GÜLŞEN, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Suat ZENGİN, Yrd. Doç Dr. Handan HAYDAROĞLU ŞAHİN ve hastane yöneticileri de eşlik etti.

Hastane de tedavi gören askerlerin durumları hakkında bilgiler alan Orgeneral AKAR yaralı askerlere ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Orgeneral Akar ve beraberindekiler hastanede tedavisi süren GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ün, Gazeteci Yazar eşi Mehtap Yılmaz’ı da ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastaneden memnuniyetini dile getiren Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, “Tüm hastane yöneticilerine, hekimlere, personellere; askerlerimize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi. Orgeneral AKAR, bu ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı.