GAÜN Hastanesi’nin Acı Kaybı

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi çalışanı Yılmaz Babayiğit, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde 2006 yılından bu yana görev yapan Yılmaz Babayiğit(40) kalp krizi sebebiyle kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu. Ani vefatıyla sevenlerini yasa boğan Babayiğit’in naaşı mesai arkadaşları ve hastane yönetimi tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı.

Hastane çalışanı Yılmaz Babayiğit’in bu ani kaybının hissettirdiği derin üzüntüyle, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Taner GÜLŞEN, “Personelimizi uzun yıllardır tanıyordum. Daha önce güvenlik biriminde çalışan bir arkadaşımızdı. Sporla da uğraştığını, hakemlik yaptığını duymuştum. Sporla ilgilenmesine ve genç yaşına rağmen kalp krizi geçirmiş olması bizleri hem çok şaşırttı hem de çok derin bir üzüntüye boğdu. Hastanemizde tören yapılamadı çünkü babası naaşı bir an evvel Yozgat’a götürmek istedi. Yılmaz Babayiğit’i buradan uğurladık. Bu kadar insanın onun için bir araya gelmesi, onun ne kadar sevildiğini de gösterdi. Bir kişiyi halk seviyorsa Hak’ta seviyordur. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine de baş sağlığı diliyorum” dedi.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Merkez Laboratuvarı Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet TARAKÇIOĞLU ise, “Laboratuvarımızın serum ayırma biriminde çalışan arkadaşımız Yılmaz Babayiğit; herkese örnek olan, işini titizlikle yapan, hastalara yardımcı olan, son derece çalışkan, özverili ve gayretli bir personelimizdi. Onun eksikliğini laboratuvar personelleri dâhil olmak üzere hepimiz hissedeceğiz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine de baş sağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.