GAÜN Hastanesi’nde Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Hastane idaresinin öncülüğünde, hastanenin Halkla İlişkiler birimi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında; hastanede tedavi gören çocuklara, bayrak ve bayrak baskılı balonlar dağıtıldı.

Bu etkinliğin yanı sıra yine hastane idaresi öncülüğünde, hastanenin pediatri servisinde tedavi gören çocuklar için bir başka etkinlik daha düzenlendi. GAÜN Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Suat ZENGİN, Pediatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Metin KILINÇ, Hastane Müdür Yardımcısı Cuma KERKEZ, Pediatri Servisi çalışanları ve birçok gönüllünün katıldığı bu etkinlik çok renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk ve şehitlere saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte çocuklar şiirler okuyup, şarkılar söyledi.

Bu günü hazırlayan ve emeği geçen herkesin Türk bayraklı tişörtler giydiği etkinlikte, çocuklar için palyaço gösterileri düzenlenerek, pasta kesildi. Çocukların yüzlerinin rengârenk boyandığı ve aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendiği bu anlamlı etkinlik, çocukların yüzlerini güldürdü.

Hastanede tedavi olan çocukların bayramını kutlamak ve onlara moral verme amacıyla düzenlenen etkinlik, çocukların daha önceden istedikleri hediyelerin gönüllü kişiler ve hastane idaresi tarafından temin edilip, dağıtılmasıyla sona erdi.